Kaas & delicatesse Den4akker Vorden

April 2017 heeft Maaike haar winkel geopend in Vorden. In de winkel kunt u terecht voor Hollandse en buitenlandse kazen maar ook voor heerlijke delicatesses. De winkel heeft Maaike vernoemd naar de winkel van haar ouders. In haar winkel verkoopt ze natuurlijk ook het kippen en varkensvlees dat van het bedrijf van haar ouders afkomt. In het seizoen kunt u ook terecht voor de asperges, aardbeien en frambozen afkomstig van de boerderij in Vierakker. 

Voor mooie en heerlijke geschenkpakketten kunt u hier goed terecht. Voor elk bedrag en naar elke wens word er speciaal voor u een pakket gemaakt.


Kerstpakket(ten) nodig? Bestel ze nu!

Opzoek naar een uniek kerstpakket voor uw personeel? Ik maak elk pakket geheel naar uw wens. Elk pakket is uniek omdat ik voor elk pakket de tijd neem om hem mooi in te pakken. Omdat ik ze persoonlijk in pak kan ik dus ook rekening houden met eventuele dieet wensen. 

 

Ook maak ik natuurlijk een prachtig kerstpakket voor uw familie, vrienden, buren etc.. aan wie u maar een kerstpakket wil geven. Bestel wel optijd zodat ik optijd uw gewenste producten binnen kan krijgen en ook uw pakket met plezier kan inpakken.

 

Mail, bel of kom langs in de winkel voor meer informatie.


Corona crisis

I.v.m. de corona crisis bied ik ook aan om uw boodschappen thuis te leveren. Bel of mail uw bestelling door en ik breng het na sluit van de winkel bij u langs aan huis.

Voor meer info kunt u met mij contact openemen.

Adresgegevens:

Kaas & delicatesse Den4akker

Dorpsstraat 32A

7251 BC Vorden

0575-474225

den4akkervorden@gmail.com

 

Openingstijden

Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur

Woensdag: 9.00 - 18.00 uur

Donderdag: 9.00 - 18.00 uur

Vrijdag: 9.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur