Genietplek Den4akker

Op het platteland, midden in de natuur. Op steenworp afstand van de Hanzestad Zutphen en kasteel Hackfort in Vorden ligt de ideale plek. Voor iedereen die houdt van enerzijds rust en anderzijds reuring.

Genietplek Den4akker vormt een klavertje vier midden op het erf van de familie Eskes, die naast een gemengd agrarisch bedrijf ook een boerderijwinkel beheert.

Op deze bijzondere plek in de weilanden hebben zij een ruimte gecreëerd waar je aangenaam kunt overnachten in originele onderkomens, zoals pipowagens, tipitenten of camperbusjes. Tevens kan je er ook overnachten met een eigen kampeermiddel.

 

Genietplek Den4akker verwelkomt iedereen!

De prachtige en natuurrijke omgeving met een diversiteit aan landschappen maakt deze plek de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers, gezinnen, toevallige voorbijgangers en mensen met een al dan niet avontuurlijke bestemming. De sfeervolle plek is zowel artistiek en creatief, als down to earth en heel normaal gezellig. 

 

Naast ruimte om te overnachten is er op het erf een boerderijwinkel met een breed assortiment. Voor een heerlijk flesje wijn of een Achterhoekse biertje met een kaasje voor in de avond kunt u er zeker terecht. 

De producten van eigen bedrijf, varkensvlees en scharreleieren en in het seizoen verse asperges, aardbeien en frambozen.

 

Rondom de speeltuin kunt u ook genieten van de dieren die er rond lopen.

 

Deze prachtige plek in nog volop in ontwikkeling. Toch al benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op.

 

Contactgegevens Genietplek Den4akker

Genietplek Den4akker

Vierakkersestraatweg, inrit Boerderijwinkel Den4akker, zie vlaggen.

genietplek.den4akker@gmail.com

06-20587837 Geen gehoor? Stuur gerust een berichtje.